ISH 2019 Smart. Connected. Innovation.

Bezoek ons op de ISH in Frankfurt, 11 tot 15 maart 2019 | hal 5.0 | stand B48/C48

Uponor highlights op de ISH:
nieuwe generatie koppelingen en Smart Home

De wereldwijd toonaangevende beurs ISH in Frankfurt am Main biedt een belangrijk ontmoetingspunt voor de SHK branche (SHK = Sanitär, Heizung, und Klima = sanitair, verwarming, en klimaatregeling), waarbij de toekomstige thema's zoals duurzame omgang met water en energie in gebouwen, innovatieve techniek voor klimaatregeling en verwarming, maar ook slim wonen op de voorgrond staan.

Bezoek ons 11 tot 15 maart 2019 in hal 5.0 | stand B48/C48

Afspraak maken op de stand van Uponor

Hebt u vragen over onze productvernieuwingen, of wilt u een afspraak maken voor een adviserend gesprek op onze stand? Neem dan contact met ons op! We gaan graag met u in gesprek.
Contactpersoon vinden
Kontakt zu Uponor
Beurs-highlight: Uponor S-Press PLUS: de nieuwe generatie koppelingen voor meerlagenleidingen
S-Press PLUS
Met 25 jaar praktijkervaring en meer dan 500 miljoen geïnstalleerde koppelingen heeft Uponor nu de perskoppelingen voor meerlagenleidingen opnieuw uitgevonden. Het Uponor S-Press PLUS koppelingensysteem is de optimale oplossing voor het realiseren van permanent dichte buisverbindingen. Het bevat alle koppelingen die nodig zijn voor een professionele drinkwaterinstallatie en voor verwarmings-/koeltoepassingen. Uponor S-Press PLUS koppelingen zijn ontworpen voor zware belastbaarheid bij optimale doorstroming. Daarbij is het 100% verwerkbaar met de aanwezige Uponor meerlagenleiding en -gereedschappen.
Meer informatie over S-Press PLUS.
Verdere productvernieuwingen op de ISH: