uponor smatrix app

Afstandsbediening voor vloerverwarming en koelsystemen

Uponor Smatrix App

Mobiele toegang tot Uponor oppervlakteverwarming en -koeling

Temperatuurregeling binnen handbereik - waar u ook bent, waar u ook bent 

Voor huiseigenaren en installateurs is het handhaven van het ideale binnenklimaat een uitdaging als het vloerverwarmings- en koelsysteem alleen toegankelijk is in het gebouw waarin het is geïnstalleerd. Er moet iemand aanwezig zijn om de kamertemperatuur te optimaliseren, het systeem zo instellen dat de energiebesparing wordt gemaximaliseerd en controleren of het systeem goed werkt.

In antwoord op deze uitdaging ontwikkelde Uponor de Uponor Smatrix App-afstandsbediening, waarmee u het binnenklimaat in een gebouw kunt regelen, waar u ook bent, thuis, op het werk, op zakenreis, onderweg of op vakantie.

Uponor Smatrix-app voor maximale flexibiliteit en comfort

Uponor Smatrix-app vergroot de flexibiliteit en het gemak van een Uponor vloerverwarming en -koelsysteem (UFH / C) voor toegang op afstand tot zijn reeks opties.

Lokale toegang: wanneer in het gebouw, biedt het vloerverwarmings- en koelsysteem directe toegang. Een internetverbinding is niet nodig. Voor maximale eenvoud is systeemtoegang mogelijk via de Uponor Smatrix-app.

Remote Access: het systeem opent het systeem via smartphone, tablet of pc met de Uponor Smatrix-app.

uponor smatrix app

Overtuigende argumenten

  • Eenvoudig te gebruiken
  • Snelle installatie
  • Optimaal comfort en veiligheid
  • Maximale energie-efficiëntie


Uponor Smatrix App Downloads

Download hier de app voor je smartphone:

app store

 

google play

 

Apple, het Apple-logo, iPhone, iPad, Mac en OS X zijn handelsmerken van Apple Inc., geregistreerd in de VS en andere landen. IOS is een handelsmerk of gedeponeerd handelsmerk van Cisco in de Verenigde Staten en andere landen en mag alleen met toestemming worden gebruikt. De App Store is een servicemerk van Apple Inc.

Google, Android en andere handelsmerken zijn handelsmerken van Google Inc.

 

 

smatrix app