Uponor innovatie

Water - levenskwaliteit – efficiëntie - Uponor werkt aan toekomstoplossingen

Innovaties@Uponor

Drinkwater is wereldwijd schaars – Uponor helpt om zuinig om te gaan met deze kostbare hulpbron

Hoe zullen consumenten en de industrie onze kostbare hulpbron water in de toekomst gebruiken? Dit is een centraal toekomstthema. Uponor zet zich in voor waterbouwkundige duurzaamheid en ontwikkelt innovatieve concepten om het veilig genieten van drinkwater en zuinig verbruik mogelijk te maken.

Steeds meer mensen leven in steden – Uponor zorgt voor hun levenskwaliteit

In dicht bevolkte gebieden is het zeer belangrijk om de levenskwaliteit van de bevolking te verzekeren. Dit geldt op alle gebieden: thuis, op het werk en in de vrije tijd


Percentage stadsbevolking in industrielanden
Bron: Roland Berger

Uponor innovatie

Blik in het toekomstlaboratorium van Uponor: ideeën, onderzoek, concepten

Als innovatieve onderneming investeert Uponor uitvoerig in onderzoek en ontwikkeling. Uponor voert met zijn klanten en partners een intensieve dialoog. Neem deel aan de ervaringsuitwisseling. Licht ons uw wensen toe, vertel ons meer over uw ervaringen. Of vertel ons waar u potentiëlen ziet voor een zuiniger energiegebruik en voor hygiënische waterhuishouding. Samen vinden we oplossingen, die dan ook anderen ten goede komen.

We hebben nood aan creatieve koppen om onze ideeën verder te ontwikkelen. Uponor hecht veel belang aan een goede opleiding en verdere opleiding van zijn medewerkers. Meer over werken bij Uponor en openstaande vacatures vindt u hier.
Voor klanten en partners bieden we in de Uponor Academy seminaries en evenementen aan over huidige thema's inzake waterdistributie, verwarmen en koelen. Informatie vindt u hier.

Uponor innovatie