Sportski objekti podno grijanje

Gebouwoplossingen

Sportvoorzieningen

Sportvoorzieningen zijn leuk

Of het nou binnen in de sporthal is of buiten op een grasveld of op het ijs - veel mensen doen in hun vrije tijd aan sport of gaan als toeschouwer naar een sportieve activiteit. Sporters en toeschouwers hebben verschillende behoeften. Daarom stelt de bouw van sporthallen en recreatieve complexen hoge eisen aan de technische uitrusting van deze gebouwen. Uponor beschikt over de passende efficiënte systeemoplossingen voor de verwarming, koeling en drinkwaterinstallaties in sportvoorzieningen.

Ambachtslieden

Uw voordelen

Uponor beschikt over een omvangrijk aanbod van complete oplossingen die voldoen aan alle eisen van appartementencomplexen. Uponor helpt u bij de keuze van afzonderlijke producten en staat u ter zijde bij de uitvoering ter plaatse. Dankzij innovatieve techniek kunnen de systemen van Uponor snel en eenvoudig worden geïnstalleerd. Zo bespaart u werktijd en kosten. Met uw keuze om een hoogwaardig systeem van Uponor in te bouwen, maakt u de juiste beslissing.

Feiten

  • Beproefde kwaliteit en betrouwbaarheid
  • Complete systemen uit één hand
  • Eenvoudige en snelle installatie
  • Omvangrijke service door Uponor
  • DVGW-gekeurde veiligheid
Opdrachtgever

Uw voordelen

Voor investeerders en exploitanten van sporthallen en recreatieve complexen is de rentabiliteit van het gebouw het belangrijkste criterium. Met betrekking tot de constructie van de hal moeten er met name oplossingen worden gevonden voor het verwarmen en koelen, die gedurende de gebruiksperiode zo weinig mogelijk energie-, onderhouds- en reparatiekosten veroorzaken en flexibel gebruik van de installaties mogelijk maken.

Bij sportieve activiteiten moeten zowel sporters alsook toeschouwers op constante condities in de hal, evenals op de tribunes kunnen rekenen.
Een constante temperatuur en de relatieve luchtvochtigheid in de ruimte moeten onafhankelijk van de hoogte van de hal in de gehele ruimte gewaarborgd kunnen worden zonder gebruik te maken van technische installaties.
Architect/ontwerper

Uw voordelen

Bij het plaatsen van sportvloeren wordt er over het algemeen onderscheid gemaakt tussen vlakelastische, gecombineerd elastische, gemengd elastische en puntelastische vloeren. Met onze systemen Siccus-sportvloerverwarming of onze overige sportvloerverwarmingen staat er voor elk vloertype en elke vereiste het passende systeem ter beschikking.

De Uponor sportvloerverwarming is een vloerverwarmingssysteem voor sporthallen die bij vele aspecten meer te bieden heeft dan conventionele verwarmingssystemen. Het systeem wordt onzichtbaar in de vloer gelegd en biedt comfortabele warmte zonder storende installatieonderdelen die het bruikbare oppervlak verkleinen of een gevaar voor letsel voor de sporters kunnen vormen.


Ook de kosten blijven laag – als energiezuinig laagtemperatuurverwarmingssysteem is de Uponor sportvloerverwarming ook ideaal voor hernieuwbare energiebronnen. Bovendien zijn de installatie-onderdelen die in de vloer worden geplaatst onderhoudsvrij, wat de exploitatiekosten duidelijk verlaagt. 
U kunt contact opnemen met onze deskundigen en zij helpen u bij alle fases van het project van de planning tot aan de uitvoering ter plaatse. Samen met u ontwikkelen wij een oplossing die zowel aan de eisen voor de technische uitrusting van het gebouw voldoet alsook aan uw eisen voor goede architectuur.