Oplossingen voor appartementen

  • Multi storey building outside view
  • Multi storey building living room
  • Multi storey building kitchen

Efficiënte en duurzame oplossingen voor comfortabel wonen

Onze jarenlange ervaring op het gebied van verwarmen/koelen en drinkwaterinstallaties zorgt er mede voor dat uw bouwproject geheel volgens planning en zonder problemen verloopt. De gebouwtechniek met nagenoeg onderhoudsvrije systemen en lage bedrijfskosten is geheel afgestemd op uw behoeften. Zo ontstaat er een gebouw, dat zijn bewoners het hele jaar voorziet van een optimaal en comfortabel leefklimaat.

Onze oplossingen kenmerken zich door uitstekende kwaliteit en duurzaamheid en verzekeren u daarnaast van een eenvoudige integratie in het bouwproces. Onze energiezuinige oppervlakteverwarmings- en -koelsystemen zorgen in alle woningen voor een aangenaam en gezond binnenklimaat. Onze moderne regeltechniek maakt het vervolgens mogelijk om de ruimtetemperatuur individueel en per ruimte te regelen. Door de lage aanvoertemperaturen wordt de energiebehoefte tot wel 12% verlaagd, waardoor het aandeel van de verwarmingskosten in de totale huurprijs kan worden verminderd. Drinkwaterinstallaties van Uponor voldoen aan de hoogste hygiënenormen, zijn corrosiebestendig en bieden u een grote mate van veiligheid en flexibiliteit. Zo wordt tijdens de installatie tijd bespaard en worden exploitatieproblemen vanaf het begin voorkomen.

pdf preview_SB_Uponor Oplossingen voor woningen en appartementen_1058692_07_2014

Onze oplossingen

Lees in onze brochure welke verwarmings- en koelsystemen u voor de nieuwbouw of de renovatie van uw eengezinswoning kunt toepassen, welke installatieoplossingen wij u voor de drinkwaterinstallatie kunnen aanbieden en welke systemen gebruikt kunnen worden voor de warmtevoorziening.

Sluiten